Ένα Πακέτο Επαναπατρισμού αποκλειστικά για εσένα

ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

Η ελληνική κρίση οδήγησε σε μια τεράστια απώλεια ανθρώπινου κεφαλαίου, με ένα μεγάλο ποσοστό υψηλά καταρτισμένου δυναμικού να έχει διασκορπιστεί στο εξωτερικό. Αποφασίσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συμβάλλουμε στην επιστροφή σου, γιατί:

  • Η κοινωνία μας χρειάζεται όλους αυτούς τους νέους, δυναμικούς ανθρώπους όπως εσύ, για να την επαναφέρουν σε τροχιά ανάπτυξης.
  • Η επένδυση σε ταλέντα αποτελεί σταθερά τη βασική οδό επιτυχίας για εμάς, ανεξάρτητα από τις όποιες προκλήσεις.
  • Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε την κατάλληλη θέση εργασίας, για να ξεδιπλωθεί το ταλέντο και οι δυνατότητές σου εδώ, στη χώρα μας.

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Έχουμε δημιουργήσει ένα πλήρως στοχοθετημένο πακέτο επαναπατρισμού για όλους εκείνους που, έχοντας κάνει την επιλογή ζωής να μετακομίσουν στο εξωτερικό, είναι έτοιμοι να μοιραστούν το όραμά μας. Να κυνηγήσουν τα όνειρά τους στην ίδια τους την πατρίδα.

Kickstart Bonus

2k

2.000 Ευρώ για μετεγκατάσταση
με την υπογραφή της σύμβασης

+
3μισθούς

1,5 μισθός στους 6 μήνες
1,5 μισθός στους 12 μήνες

Οφέλη & Υποστήριξη Μετεγκατάστασης

Ο Βοηθός Μετεγκατάστασης (Relocation Buddy) είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε όλες τις, πολλές φορές απαιτητικές και χρονοβόρες, γραφειοκρατικές διαδικασίες επαναπατρισμού σου, παρέχοντας:

Βοήθεια κατά την αναζήτηση και εξεύρεση στέγης

Βοήθεια για το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού μισθοδοσίας

Καθοδήγηση με τους αρμόδιους εργασιακούς/ασφαλιστικούς φορείς, δημόσιες υπηρεσίες και τις τοπικές αρχές

Πακέτα κινητής τηλεφωνίας προπληρωμένου χρόνου μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάστασή σου

Ποιος δικαιούται το μπόνους

Όλοι οι Έλληνες πολίτες με αποδεδειγμένη τρέχουσα απασχόληση στο εξωτερικό. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση απευθείας μέσω των αναρτημένων θέσεων εργασίας μας (όχι μέσω γραφείων ευρέσεως εργασίας)

Δες τις ανοικτές μας θέσεις

Career Site

ONE TEAM

Η Stoiximan είναι ο κορυφαίος πάροχος διαδικτυακού στοιχηματισμού σε Ελλάδα και Κύπρο, που δραστηριοποιείται σε 4 ακόμη χώρες (Ρουμανία, Γερμανία, Πορτογαλία και Βραζιλία) με το διεθνές brand Betano, αναπτύσσοντας τεχνολογία αιχμής και παρέχοντας 24/7 διασκέδαση στα μέλη μας. Μία από τις βασικές μας αξίες είναι πως οι άνθρωποι έρχονται πάντα πρώτοι. Τώρα ήρθε η ώρα να τους καλέσουμε να επιστρέψουν στην πατρίδα.

700+

Εργαζόμενοι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λευκωσία, Βουκουρέστι, Λισσαβώνα και Βερολίνο

6 χώρες

Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία, Γερμανία, Πορτογαλία & Βραζιλία

400+

Υποστηριζόμενοι αθλητές

17

Αθλητές & 2 Εθνικές
Ομάδες στο Tokyo 2021

26.000

Παιδιά έχουν συμμετάσχει
στους "Μικρούς Ήρωες"

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ

Απλό - επειδή:

  • Θες να μοιραστείς το όραμά μας για τη διεθνή επέκταση του ήδη επιτυχημένου επιχειρηματικού μοντέλου μας σε διεθνές επίπεδο, καθιστώντας μας την πρώτη ελληνική εταιρεία ανάμεσα στις κορυφαίες της βιομηχανίας διαδικτυακού στοιχηματισμού.
  • Πιστεύεις πως ομαδική προσπάθεια και καινοτομία δημιουργούν υπεραξία για την ανάπτυξη μιας εταιρείας.
  • Επιδιώκεις να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις ευκαιρίες σου για επαγγελματική ανάπτυξη.
  • Δίνεις αξία στους ανθρώπους και τις διαφορετικές κουλτούρες.
  • Σου αρέσουν οι δημιουργικές προκλήσεις και να μαθαίνεις νέα πράγματα.
  • Ενδιαφέρεσαι να ασχολείσαι με νέες, συναρπαστικές τεχνολογίες.

Επίσης, επειδή θα εργάζεσαι σε ολοκαίνουργια, μοντέρνα γραφεία με χώρους δραστηριοτήτων και ξεκούρασης ή ακόμη κι από το σπίτι, αν χρειάζεσαι αλλαγή.

Θα έχεις δυνατό εξοπλισμό όπως διπλές οθόνες 2.5K, i7 επεξεργαστές, τόνους μνήμης RAM, γρήγορα SSDs, μηνιαία αποζημίωση για έξοδα μετακίνησης, φαγητό, καφέ κ.λπ, δωρεάν ιδιωτική ασφάλιση υγείας και ζωής για εσένα και την οικογένειά σου, ενώ θα μπορείς να πηγαίνεις και σε πολλές συναρπαστικές εταιρικές εκδηλώσεις και πολλά ακόμη προνόμια!

Δες τις ανοικτές μας θέσεις

Career Site

Μπορείς επίσης να επικοινωνήσεις μαζί μας στο careers@stoiximan.gr

Ακολούθησέ μας στο LinkedIn

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο διαχειριστής αυτού του ιστότοπου είναι η εταιρεία Kaizen Gaming International Ltd. με έδρα στη Μάλτα, Αριθμό Μητρώου C 43209 και καταστατική διεύθυνση Flat B8, «The Atrium», West Street, Msida, MSD 1731, Μalta. Ο συγκεκριμένος ιστότοπος εποπτεύεται από την Ρυθμιστική Αρχή της Μάλτας (MGA) και είναι κάτω από τη διαχείριση της Kaizen Gaming International Ltd., βάσει της άδειας της Ρυθμιστικής Αρχής της Μάλτας MGA/CRP/152/2007 με ημερομηνία έκδοσης 12 Ιουνίου 2019.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών - Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) - 1114a@kethea-alfa.gr (ηλ. ταχυδρομείο) |
| Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ |